پلوی پرده دار
آموزش آشپزی

طرز تهیه پلوی پرده دار

2.05Kبازدید

پلوی پرده دار ، یک غذای ترکیه ای هست که خیلی شیک و مجلسی است.

پلوی پرده دار

مواد لازم برای خمیر :

1 تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری ماست
1 فنجان قهوه، روغن مایع
حدود 10 گرم بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری نمک
1-1ونیم لیوان آرد

مواد لازم برای داخل خمیر :

2 لیوان برنج
حدود 1/2 پیمانه روغن مایع و یا مقداری کره
2 قاشق غذاخوری بادام خام
2 قاشق غذاخوری کشمش
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری دارچین
2 قاشق چایخوری نمک
یک کاسه پر،مرغی که آبپز کردین و ریش ریش کردین
3 لیوان آب مرغ(اشکنه)
2 پیمانه برنج
2 قاشق غذاخوری دانه کاج (اختیاری)

طرز تهیه :

خمیر رو ورز بدین . این خمیر به استراحت نیاز نداره . روغن مایع و یا کره رو داخل قابلمه بریزین ، اگه دانه کاج دارین ، کمی تفتشون بدین ، سپس برنج رو که شستین و آبکشی کردین رو اضافه کنین و تفت بدین ، کشمش ها و ادویه جات رو اضافه کنین و سپس آب مرغ بریزین و بزارین بپزه ولی خیلی نپزه چون قراره بره فر. وقتیکه برنج پخت و آبشو کشید ، مرغ ها رو اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین به دمای اتاق برسه.

قالبتون همه جاش کره بمالین و بادام های خام رو بشکل دلخواه بچینین . خمیر رو تا اونجاییکه میتونین نازک باز کنین و داخل قالبتون بزارین (طوریکه یک مقداریش بیرون بمونه)، برنج سرد شده رو روش بریزین و کامل با خمیر بپوشونین کاملا که از هیچ جایی هوا نره توش.در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا روش سرخ شه .

 

نظر بدهید