خواص کشک
کافه سلامت

خواص کشک، کشک دوکی و میله‌ایی

1.31Kبازدید

کشک دارای خواص بی‌نظری می‌باشد، مصرف کشک برای سلامتی و پوست ما و استخوان‌بندی و کمبود کلسیم بسیار موثر است. کشک از شیر حیوانات شامل، میش، گاو یا بز تهیه می‌شود و حاوی کلسیم، نمک، پروتئین و ویتامین نیاسین است .

بررسی فواید کشک

در ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلو کالری دارد که می تواند انرژی بدن شما را تامین کند.
از کشک به عنوان یک افزودنی به غذاهایی مانند آش استفاده می‌شود.
کشک دربردارنده تمامی خواص شیر و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و بعضی از ویتامین‌های گروه ب است.
از خواص کشک اینست که کشک دارای اسیدهای آلی است و در نتیجه ضد عفونی کننده دستگاه هاضمه ( معده، روده‌ی کوچک و روده‌ی بزرگ) است.
کشک یک غذای نفاخ و سفت کننده روده است. سعی کنید به همراه کشک از نعنای خشک استفاده کنید.
کشک دارای کلسیم بالا و فسفر موجود در کشک است که از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
کشک گرسنگی را رفع می کند و حجم کمی از معده را پر خواهد کرد. از کشک به عنوان یک افزودنی به غذاهایی مانند آش رشته، آش جو، کشک بادمجان و حلیم بادمجان استفاده می شود.
سعی کنید از کشک جامد استفاده کنید و کشک مایع را حدود ۲۰ دقیقه بجوشانید.

فواید کشک : ضد پیری و افزایش طول عمر

طبق بررسی های بدست آمده کشک دارای مقادیر فراوان پیش ساز گلوتاتیون است. این مواد به خوبی از دستگاه گوارش جذب می شوند. خواص مهم گلوتاتیون در کنترل رادیکالهای آزاد موجب پیشگیری از سرطانها ،کند شدن روند پیری و افزایش طول عمر سلولها می شود. به بیماران سرطانی بعد از هر وعده غذا ۲ تا ۳ قاشق کشک پاستوریزه بخورانید.

علایم کشک فاسد

بوی تند و زننده یکی از علایم کشک فاسد است.
از دیگر علایم کشک فاسد می توان به تغییر رنگ، بوی نامطبوع، غلیظ شدن بیش از حد اشاره کرد.

مضرات کشک

یکی از عوارض و مضرات کشک سفت کردن روده است.
همچنین مضرات کشک زیاد حساسیت پوستی است. کشک زیاد PH خون را پائین آورده و تاثیر منفی می گذارد.
یکی از مضرات کشک این است که طبع سردی دارد. پس سعی کنید بعد از آن یک غذای گرم بخورید.

با توجه به این که کشک یکی از غنی‌ترین منابع پروتئین حیوانی است؛بنابراین محیط مناسبی برای رشد و ازدیاد میکروارگانیسم‌های مختلف است که اغلب سبب مسمومیت‌های شدید و حتی مرگ می‌شود، لذا توجه به موارد زیر ضروری است:

از کشک‌های بسته‌بندی شده (پاستوریزه) که دارای برچسب و مجوز بهداشتی است،استفاده کنید.کشک را در یخچال نگهداری نمایید.تا حد امکان از مصرف کشک مایع باز خودداری کنید و در صورت استفاده ۱۰ تا۲۰ دقیقه قبل از مصرف آن را بجوشانید تا میکروارگانیسم‌های آن کاهش یابد.

منبع : ویبره

نظر بدهید