آموزش آشپزیغذاهای ایرانی

طرز تهیه پلا کباب، غذای محلی گیلان

2.6kبازدید

پلا کباب گیلانی یا پلا کباب رشتی، غذای محلی گیلان است. این غذای خوشمزه بسیار معروف و پرطرفدار است و گیلانی‌ها علاقه‌ی خاصی به آن دارند، که ترکیبی از کته، گوشت و زیتون پرورده و … ادامه آن را در گزارش امروز بخوانید.

طرز تهیه پلا کباب

مواد لازم برای ۲ نفر:

گوشت چربی دار ۲۰۰ گرم
برنج ۱۰۰ گرم
پیاز یک عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران به میزان لازم
(ماست چکیده، ترباقلا، گردو، اشپل شور، زیتون پرورده، پیاز، دوغ، سیر، گوجه به مقدار لازم که در کنار این غذا حتما باید باشه).

طرز تهیه پلا کباب

طرز تهیه:

۱- ابتدا برنج را چند بار شسته و با مقداری نمك در آب خیس كنید، پس از نیم ساعت آبش را دور ریخته ،مجددا دو پیمانه آب اضافه كرده و با دو قاشق روغن به مدت 45 دقیقه روی شعله ملایم كته كنید.

۲- گوشت را تكه‌تكه كرده و در پیاز رنده‌شده همراه فلفل و زعفران مخلوط کرده و به مدت دو ساعت بگذارید در یخچال بماند بعد گوشت را به سیخ زده و روی ذغال یا اجاق‌گاز كباب كنید،نمک بپاشید.

۳- این غذا را با مقداری ماست، تر باقلا، اشپل شور، گردو، گوجه، سیر، زیتون پرورده، پیاز و دوغ سرو كنید.

طرز تهیه پلا کباب

منبع: وب گردی

نظر بدهید