آموزش آشپزیشیرینی و دسر

طرز تهیه موز سرخ شده در خمیر

832بازدید

استفاده از موز به عنوان افزودنی در دسر‌ها، غلات یا محصولات لبنی بسیار شایع است. به هر حال، می‌توان از آن‌ها برای تهیه یک میان وعده عالی در خمیر، شیرین و تند استفاده کرد و صبحانه را با سس، خامه ترش یا خردل شیرین مورد علاقه خود سرو کرد.

مواد لازم موز سرخ شده در خمیر

موز متوسط ​​رسیده – ۴ عدد
تخم مرغ – ۱ عدد
شیر – ۰.۵ فنجان
آرد – ۲ قاشق چایخوری
نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن
فلفل سیاه آسیاب شده – برای مزه
سبزیجات خشک – برای مزه
بیکینگ پودر – ۱ قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان – برای سرخ کردن

طرز تهیه موز سرخ شده در خمیر

طرز تهیه موز سرخ شده در خمیر

موز را به دایره‌هایی با ضخامت متوسط ​​برش دهید.

در یک کاسه، شیر را با تخم مرغ، نمک، فلفل و سبزیجات خشک مخلوط کنید.

هم بزنید

در یک ظرف دیگر، بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید تا یکدست شود.

روغن را در مدت زمان کوتاه گرم کنید (مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که موز را بپوشاند)

موز، به صورت دایره‌ای خرد شده، در مخلوط تخم مرغ و سپس در آرد فرو برید.

از هر طرف سرخ کنید تا قهوه‌ای طلایی شود.

منبع: سیارک

نظر بدهید