2.5k
طرز تهیه مربای گیلاس یک مربای خوشمزه و جدید که حتما باید امتحان کنید و الان که فصل گیلاس هست بهترین زمان برای درست کردن مربای گیلاس هست.
مواد لازم :
گیلاس تمیز بدون هسته600گرم
شکر400 گرم
آب 1/4پ
وانیل 1/4ق چ
آبلیموی تازه1ق غ
طرز تهیه :
شکر را روی گیلاس ریخته و 4_5 ساعت اجازه دهید تا شکر به خورد گیلاس برود.
گیلاس مانند توت فرنگی یا آلبالو آب نمی اندازد.
سپس روی حرارت گذاشته و 1/4پ آب اضافه کنید اجازه دهید تا شکر ذوب شود و جوش آید کف روی آنرا بگیرید
پس از تقریبا 20_30 دقیقه مربا آماده است آبلیمو را اضافه کنید یکی دو جوش که زد وانیل بریزید و از روی حرارت بردارید.
_برای انواع مرباها سعی کنید از آبلیموی تازه استفاده کنید تا مربا مزه آبلیمو نگیرد.
_استفاده از وانیل اختیاری است ولی میوه هایی که خودشان طعم خاصی ندارند طعم دهنده خوبی است.
منبع: najmeh_shariat