طرز تهیه مارمالاد توت فرنگى تازه بدون مواد نگهدارنده ، سالم و انرژی بخش
درست كردن اين مارمالاد كلا ٤٠ دقيقه بيشتر زمان نميبره .
اول توت فرنگی ها(يك كيلو) رو شسته و دم اون رو مي گيريد.
بعد توت فرنگى هارو با گوشتكوب برقى له ميكنيم و نيم كيلو شکر رو روی اون می ریزیم و ميزاريم 2 تا 3 ساعت بمونه تا شکر يه مقدار آب بشه.
مواد رو داخل یه قابلمه لعابی می ریزیم و ميزاريم روى حرارت و خيلى كم بهم می زنیم تا مارمالاد به جوش بياد و مایه، يه مقدار سفت بشه.
حالا دو قاشق پودر ژلاتین رو داخل آب جوش حل می کنیم و ميزاريم روى بخار آب تا حل بشه و بعد داخل مارمالاد می ریزیم و ميزاريم یکی دو جوش دیگه بزنه.
بعد اون رو از روی حرارت بر می داریم و میزاريم يه مقدار خنک بشه.مارمالاد باید بعد از سرد شدن، کاملاً غلیظ و بدون آب باشه.
از مارمالاد ميتونيد براى دسر، تزيين شيرينى، بستنى يا كرم استفاده كنيد .
منبع: elham.soo