2kبازدید
طرز تهیه جوجه کباب مجلسی با کلیه نکته ها برای اینکه یک جوجه کباب نرم و خوشمزه داشته باشید.
طرز تهیه :
سینه مرغ را به تکه های مناسب خرد کرده
دو عدد پیاز بزرگ را داخل یک ظرف خلالی کنید سینه ی مرغ خرد شده را ریخته
حالا نوبت ادویه هاست فلفل سیاه نمک کمی زردچوبه و زعفران غلیظ و آبلیمو و کمی روغن زیتون را ریخته
1 قاشق سس مایونز و 1 قاشق ماست هم میریزم که باعث میشه خیلی خیلی لطیف و آبدار بشه کبابتون
خوب که مخلوط کردیم میزاریم یخچال به مدت دو ساعت
وقتی جوجه هارو سیخ کردیم رو ذغال کمی کره آب شده زدم که طعمش عالی شد.
منبع: foods.arezoo