آموزش آشپزیپیش غذاغذاهای خارجی

هات داگ حلزونی ، شیک و مجلسی

1.6kبازدید

هات داگ حلزونی از جمله زینت‌بخش‌های میزهای مهمانی است. برای آشنایی با روش تهیه‌ی این هات داگ، با ما همراه باشید.

هات داگ حلزونی

مواد لازم:

سوسیس: 20 عدد

آرد: دو و یک چهارم پیمانه

مایه خمیر: یک قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

شکر: یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

شیر گرم: یک پیمانه

مواد لازم برای مزه دار کردن:

نمک: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

پاپریکا: نصف قاشق چایخوری

پودر سیر: نصف قاشق چایخوری

سماق: یک قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه:

آرد، مایه خمیر، نمک، شکر، روغن و شیر را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند.

روی خمیر به دست آمده را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم تا حجم آن بیشتر شود.

خمیر را به قطعه‌های کوچکتری به اندازه‌ی یک تخم مرغ، تقسیم می‌کنیم. هر قطعه خمیر را به شکل طنابی به طول تقریبی بیست سانتیمتر و عرض تقریبی یک سانتیمتر درمی‌آوریم.

یک عدد خلال دندان را در قسمت انتهایی سوسیس فرو می‌بریم سپس برش‌های عرضی در اطراف سوسیس به شکل مارپیچ ایجاد می‌کنیم. عمق این برش‌ها باید کم باشد. سپس نوار خمیری را داخل این برش‌های مارپیچ دورتادور سوسیس قرار می‌دهیم.

بقیه‌ی خمیرها را نیز به همین شکل به دور سوسیس‌ها می‌پیچیم.

در ظرفی عمیق، روغن را ریخته و داغ می‌کنیم. سوسیس‌ها را سرخ می‌کنیم تا جایی که رنگ خمیر اطراف آنها، طلایی شود.

در ظرفی جداگانه، نمک، فلفل، پاپریکا، سیر و سماق را ریخته و هم می‌زنیم.

پس از سرخ شدن سوسیس‌ها، از ادویه‌ی آماده شده روی آن می‌ریزیم.

در پایان در صورت دلخواه، یک عدد گوجه‌ی گیلاسی در انتهای خلال دندان متصل به سوسیس، قرار داده و سرو می‌کنیم.

 

منبع : تابناک باتو

نظر بدهید