طرز تهیه گرانیتا خربزه یا یخ در بهشت خربزه نوشیدنی خنک تابستانی
گرانیتا خربزه ، چیزی شبیه یخ در بهشت خودمونه که از ترکیب شکر، خربزه، نعنا، آب و لیمو درست میشه.
گرانیتا چیست ؟
گرانیتا یک دسر نیمه منجمد ایتالیائیه که از ترکیب آب ، شکر و میوه یا طعم دهنده های مختلف بدست میاد. این دسر به دلیل بکارگیری تکنیک های مختلف در انجماد، ممکنه بافتی نرم یا درشت داشته باشه.
گرانیتا خربزه یک خنک کننده فوق العاده برای روزهای گرم است که پس از خوردنش احساس خنکی و طراوت بی نظیری خواهید کرد ، حتما آن را امتحان کنید.
طرز تهیه گرانیتا خربزه دسر تابستانی خنک
زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: کمتر از ۳۰ دقیقه
خوردنی برای چند نفر: ۲
مواد لازم برای تهیه گرانتیا خربزه
خربزه شیرین ۱ عدد
لیمو ترش تازه به همراه پالپ آن نصف لیوان
آب یک لیوان
نعنای تازه ۱۰ برگ
شکر یک لیوان سر خالی
دستور تهیه گرانیتا خربزه
ابتدا یک لیوان آب را در قابلمه ریخته بگذارید جوش بیاید. برگ های نعنا را در آن بجوشانید. سپس برگها را آبکش کنید
خربزه را پوست بگیرید و دانه های آن را جدا کنید.
لیموها را آب بگیرید و سعی کنید تا جای ممکن از گوشت لیمو (پالپ) آن استفاده کنید.
خربزه را به همراه برگهای نعنا، شکر و آب لیمو مخلوط کنید. بسته به شیرین یا کم شیرین بودن خربزه شکر آن را اضافه کنید.
در نظر داشته باشید که معمولا دسر یخ زده طعم کم شیرین تری دارد.
سپس مخلوط را در ظرف ریخته به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید.
پس از یک ساعت آن را از فریزر خارج کرده کاملا هم زده و دوباره به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید.
این کار را سه بار انجام دهید.
این دسر یخی را به مدت ۲ هفته می توان در فریزر نگهداری کرد.
منبع:گورمند