تیرامیسو یک دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه است. تهیه ترامیسو بسیار راحت است و به فر احتیاجی ندارد. در اکثر دستورهای تهیه این دسر از بیسکویت پتی بور استقاده میشود. برای زیباتر شدن این دسر میتوانید از دو نوع بیسکویت ساده و شکلاتی استفاده کنید.
تیرامیسو با بیسکویت پتی بور و شکلات تلخ
مواد لازم (برای ۶ نفر و بیشتر)
بیسکویت پتی بور ۳ بسته
شیر ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق
کره ۵۰ گرم
خامه ۴ قاشق غذاخوری
موز( دلخواه) ۱ عدد
شکلات تلخ ۵۰ گرم
آرد ۲ قاشق غذاخوری
زمان لازم برای آماده شدن دسر حداقل ۵ ساعت
دستور تهیه
آرد را الک کنید.
پودر کاکائو را الک کنید.
شیر و شکر را با هم در یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا شکرها حل شوند.
سپس آرام آرام آرد و پودر کاکائو را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد حل شوند.
شکلات تلخ را همراه با کره و خامه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا شکلاتها آب شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
کف یک ظرف (ترجیحا پیرکس) یک پلاستیک فریزر پهن کنید.
یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید و روی آن یک لایه از سس شکلاتی که تهیه کردید، بریزید. سپس دوباره یک ردیف بیسکویت و سپس یک لایه موز حلقه شده بچینید.
این کار ادامه دهید تا بیسکویتها تمام شوند و لایهی آخر سس شکلاتی باشد.
در پایان روی آن را با شکلات رنده شده تزئین کنید.
ظرف را به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد بیسکویتها بروند.
سپس آن را از یخچال خارج کرده و به کمک پلاستیک آن را به ظرف مورد نظر برای پذیرایی منتقل کنید.
تیرامیسو با بیسکویت پتی بور آماده سرو است … نوش جان …
نکات پایانی!
دسر تیرامیسو هر چقدر بیشتر در یخچال بماند خوشمزهتر میشود.
گاها از بسکویت لیدی فینگر به جای بیسکویت پتی بور هم استفاده میکنند.
اگر دوست داشتید،میتوانید از بیسکویت پتی بور ساده و کاکائویی با هم استفاده کنید تا ترامیسوی شما زیباتر شود.
منبع : ستاره