مافین نوعی کیک و یا نان است که معمولا برای یک نفر تهیه میشود. در این مطلب طرز تهیه مافین املت را آماده کردهایم. مافین املت غذای کاملی برای وعده ناهار و یا صبحانه در رژیم غذایی به شمار میرود. اکثر دستورهای غذایی مافین املت همراه با سرخ کردن سبزیجات است که ما برای صرفهجویی در وقت سرخ کردن سبزیجات را کنار گذاشتهایم تا بتوانیم خواص موجود در سبزیجات را در صورت امکان حفظ کنیم. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه مافین املت به صورت مرحله به مرحله آشنا شده و این غذای خوشمزه را برای وعدههای غذایی خود و خانوادهتان تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه مافین املت:
• تخممرغ: ۴-۵ عدد
• بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
• روغن آشپزی: نصف قاشق چایخوری
• شیر: ۱/۴ فنجان
• نمک: به مقدار لازم
• فلفل: به مقدار لازم
• پیاز: ۱-۲ عدد
• گوجه: ۱-۲ عدد
• پنیر پیتزا: به مقدار لازم
• سس گوجه فرنگی: به مقدار لازم
طرز تهیه مافین املت:
برای تهیه مافین املت در ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا فر گرم شده و شما در این فاصله زمانی بتوانید مافینهای خود را برای پخت آماده کنید.
• فر باید با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شود تا مافینها به خوبی در این دما بپزند. در غیر این صورت مافینها به خوبی نخواهند پخت.
بعد از تنظیم فر، گوجهفرنگیهای مافین را تمیز بشویید و بعد از خشک کردن به صورت نگینی خرد کنید. سپس پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی ریز برش دهید.
• خرد کردن را میتوانید بر روی تخته برش انجام دهید تا بتوانید از آبکی شدن گوجهفرنگی و پیاز جلوگیری کنید.
• سعی کنید برای تهیه مافین املت از گوجه فرنگیهای گوشتی که آب چندانی ندارند استفاده کنید اما اگر گوجه فرنگیهای شما گوشتی نیستند بهتر است قبل از استفاده از گوجه فرنگی قسمتهای گوشتی گوجه فرنگی را جدا کرده و در تهیه مافین استفاده کنید.
بعد از خرد کردن گوجه فرنگی و پیاز، یک کاسه متناسب انتخاب کرده و سپس تخممرغهای مافین را داخل کاسه بشکنید و با استفاده از همزن تخممرغها را بزنید تا مخلوط تخم مرغ به رنگ کرمی دربیاید. سپس شیر، بکینگ پودر و روغن آشپزی را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید. بعد از ترکیب کامل مواد باهم، نمک و فلفل را نیز به مخلوط اضافه کرده و مواد را طعمدار کنید.
• سعی کنید مواد را با دور کند همزن مخلوط کرده و یا از همزن دستی برای این کار استفاده کنید.
در این مرحله قالبهای مافین را تمیز شسته و بعد از خشک کردن، آنها را با استفاده از برش آشپزی به روغن آغشته کنید.
بعد از روغن زدن قالبهای مافین، گوجه فرنگی و پیاز خرد شده را داخل قالبها ریخته و سپس روی گوجه فرنگی و پیاز را با پنیر پیتزا بپوشانید.
• شما میتوانید برای تهیه مافین املت، از سبزیجاتی مانند فلفل دلمهای، جعفری و … استفاده کنید.
• البته اگر تمایل به داشتن گوشت در مافین املت دارید میتوانید به مافینهای املت سوسیس، مرغ پخته شده و .. نیز بیافزایید.
مافینهای آماده شده را در این مرحله با مخلوط تخم مرغ پر کنید. البته باید دقت کنید که مخلوط تخم مرغ فقط گوجه فرنگی و پیاز را باید بپوشاند و نباید مخلوط تخممرغ تا پایان مافین ریخته شود.
سینی حاوی مافینهای املت را در داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه قرار دهید تا تخممرغ پخته و پنیر پیتزا مافین به خوبی سرخ شود.
بعد از پخت کامل مافینهای املت، آنها را از فر خارج کرده و در دمای اتاق به مدت ۱ دقیقه قرار دهید. سپس مافینهای املت را از قالب جدا کرده و برای سرو آماده کنید.
مافینهای آماده سرو را در سینی سرو قرار داده و با استفاده سس گوجه فرنگی آنها را تزیین کنید.
طرز تهیه مافین املت به پایان رسید. امیدواریم که این آموزش برای شما مفید بوده باشد. نوش جان.
منبع : wikihow.com