کوکی نارگیلی مخصوص عید نوروز
آموزش آشپزی

کوکی نارگیلی مخصوص عید نوروز

178بازدید

کوکی نارگیلی یکی از شیرینی های خوشمزه و بسیار عالی است که می تواند گزینه مناسبی برای عید نوروز و پذیرایی از مهمان ها باشد

مواد لازم :

۱۲۵ گرم کره نرم شده
½ کاپ شکر
۱ عدد تخم‌مرغ
۲ کاپ پودر نارگیل
۴ قاشق غذاخوری روغن مایع
۱ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
۲ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
۳ کاپ آرد گندم
ترافل رنگی به مقدار لازم

کوکی نارگیلی مخصوص عید نوروز

طرز تهیه :

در یک ظرف، کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا روشن و شبیه به کرم شود.
تخم‌مرغ، نارگیل، روغن، وانیل و بیکینگ پودر را اضافه کرده و با همزن برقی به خوبی هم بزنید تا مواد یکدست شود.
آرد را کم‌کم اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر نباید چسبناک و یا سفت باشد. ممکن است مقدار آرد کم و زیاد شود. خمیر را شبیه توپ کرده و داخل سلفون بپیچانید و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. بر روی سینی فر کاغذ مومی بگذارید.
پس از استراحت، خمیر را روی یک سطح صاف آردی قرار دهید. خمیر را با وردنه صاف کنید و مقداری ترافل روی سطح آن بپاشید. سپس دوباره با وردنه روی خمیر بکشید تا ترافل‌ها بچسبد. ضخامت خمیر پنج میلی‌متر شود. سپس با قالب‌ فشاری در طرح دلخواه، خمیر را برش دهید.
سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا رنگ آن طلایی و ترد شود.

منبع: آسمونی

نظر بدهید