کازان دیبی دسر ترکیه ای
آموزش آشپزی

کازان دیبی دسر ترکیه ای

302بازدید

کازان دیبی یک دسر خوشمزه مربوط به کشور ترکیه است دارای طعم کرمی و کاراملی ، مشابه فرنی خودمون هستش اما تغییراتی دارا هست.

این دسر از بهترین و خوشمزه ترین دسرهای ترکیه می باشد ، کازان دیبی در لغت به معنی ته دیگ است.

مواد لازم برای چهار نفر :

شیر چهار لیوان
شکر یک لیوان
نشاسته ی ذرت دو قاشق غذاخوری
آرد دو قاشق غذاخوری
وانیل

مواد کاراملی :

کره کمی
شکر یک چهارم لیوان

طرز تهیه :

اول سه لیوان از شیر رو با شکر میذاریم روی حرارت متوسط تا شکر حل بشه و شیر گرم بشه
آرد و نشاسته ی ذرت و وانیل رو تو یک لیوان باقی مونده ی شیر میریزیم و خوب حلش میکنیم
کف یک پیرکس مستطیل رو با کره حسابی چرب میکنیم و شکری که تو مواد کاراملی هست رو کامل همه جای پیرکس پخش میکنیم ، دقت کنین پیرکسی باشه که راحت روی حرارت بذارینش

کازان دیبی دسر ترکیه ای

وقتی شیر گرم شد مخلوط شیر و آرد رو هم میزنیم و آروم به شیر داغ اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا گلوله نشه ، میتونین از روی حرارت بردارین و مخلوط که کردین دوباره بذارین روی حرارت
مدام روی حرارت متوسط هم میزنیم شاید هفت هشت دقیقه تا غلیظ بشه

کازان دیبی دسر ترکیه ای

وقتی آماده شد توی پیرکس شکر پاشی شده میریزیم ، حالا پیرکس رو میذاریم روی حرارت کم تا سطح زیرش رو کاراملی کنیم

کازان دیبی دسر ترکیه ای

از یه گوشه ی پیرکس شروع میکنیم و هی میچرخونیم تا کل سطح زیرش کاراملی بشه ، دقت کنین که نسوزه و فقط کاراملی!

کازان دیبی دسر ترکیه ای

وقتی تمام کفش درست شد بذارین برای دو ساعت تو محیط آشپزخونه بمونه و خنک بشه
بعد سه ساعت بذارینش یخچال تا خوب ببنده
این دسر برای چهار نفر مناسبه ، دورش رو با چاقو آزاد کنین و چهار قسمتش کنین

کازان دیبی دسر ترکیه ای

یک کفگیر مستطیلی بردارین و از زیر هر قسمت بردارین و چپه توی بشقاب بذارین تا سطح کاراملی رو باشه
با کمی دارچین و پسته تزیینش کنین

کازان دیبی دسر ترکیه ای

یسبار طعم کرمی و کاراملی داره و خوشمزه ست .
موقع سرو ، دسر رو به صورت نوارهای مستطیل به پهنای حدود ۵ سانت برش می زنیم و با یک کفگیر هر برش رو توی ظرف میذاریم ، یعنی در واقع قسمت قهوه ای که زیر دسر بود میاد رو.

کازان دیبی دسر ترکیه ای

منبع : ashpazkhaneha.com

نظر بدهید