نان فطیر در نقاط مختلف ایران به روش های متفاوتی پخته می شود. در اینجا دستور پخت این نان خوشمزه به روش تبریزی رو داریم.
مواد لازم :
تخم مرغ 1عدد
روغن مایع نصف لیوان
خمیر مایه 1ق غ
نمک 1ق چ
زردچوبه 1ق چ
زنجبیل 1ق م
آرد بمیزان لازم
آب ولرم 1لیوان
گردو،کنجد،بادام برای تزیین
برای رومال:
تخم مرغ 1عدد
زعفران دمکرده 1ق غ
آرد 1ق م
طرز تهیه :
ابتدا توی ظرفی تمام مواد خشک آرد ، زنجبیل ، زردچوبه ، نمک،خمیر مایه را ریخته خوب باهم مخلوط میکنیم آرد حدود 3 لیوان بکار میره
بعد آب ولرم را اضافه میکنیم خوب ورز میدیم
و بعد یک عدد تخم مرغ را اضافه کرده همراه روغن مایع اگه آرد نیاز بود دوباره آرد اضافه میکنیم تا خمیر بدست نچسبه
خوب ورز داده روشو پوشونده بمدت 1ساعت استراحت میدهیم
بعد از استراحت پف خمیر را گرفته و یک چانه بزرگ برداشته و توی قالب مورد نظر پهن کرده
بعد روشو بشکل دلخواه تزیین کرده و با تخم مرغ و زعفران و آرد که با هم خوب مخلوط کردیم رومال کرده و توی فر با درجه حرارت 180 بمدت 40 دقیقه قرار میدهیم.
توجه : برای داخل فطیر از آرد تفت داده شده با دارچین و گردوی خرد شده استفاده کردم
منبع: mahbobe.se