فرنی گل محمدی
آموزش آشپزی

فرنی گل محمدی

161بازدید

فرنی گل محمدی یک دسر خوشمزه است که با آرد برنج تهیه میشه و به صورت گرم و سرد سرو میشه.

فرنی گل محمدی

مواد لازم :

آرد : برنج دو قاشق غذاخوری
شیر : دو پیمانه
عسل : چهار یا پنج قاشق غذاخوری
گلاب : دو ق غذاخوری
پودر گل : یک هشتم پیمانه
خامه : یک دوم پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا شیر سرد را با ارد برنج در قابلمه مورد نظر بریزید کاملا هم زنید تا آرد در شیر سرد حل شود سپس روی حرارت گذاشته و مرتبا هم زنید چرا که اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود. پس مرتبا به هم زنید تا کمی غلیظ شود بعد از روی حرارت کنار گذاشته عسل، پودر گل محمدی و گلاب را اضافه کنید. دوباره روی حرارت گذارید و هم زنید تا قوام لازم برای فرنی بدست آید در انتها خامه را به فرنی اضافه کرده و از روی حرارت بردارید . دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود پس وقتی از روی حرارت برمی دارید به غلظت آن توجه داشته باشید .

نکته :

از گل تازه خشک شده مرغوب استفاده کنید چرا که همچون دستور قبل در طعم و رنگ آن بسیار تاثیر دارد.

آرد برنج ایرانی در عطر فرنی تاثیر مستقیم دارد.

در دستور فوق عسل به جهت سلامتی بیشتر با شکر جایگزین شده که مقدار شیرینی آن به علت ریختن پودر گل کاملا مناسب است اما اگر دسری با شیرینی کم دوست دارید میتوانید در حین اماده سازی و چشیدن مقدار آن را کم کنید یا طبق دستور سنتی از شکر استفاده کنید.

گل های روی فرنی گل های خوراکی لادن و بنفشه است .

 

منبع : wodesata

نظر بدهید