فاج پسته و کشمش
آموزش آشپزی

فاج پسته و کشمش

92بازدید

مواد لازم

شکلات سفید۳۰۰ گرم
شیر عسلی۲۰۰ گرم
پسته خام۱۰۰ گرم
کشمش۱۰۰ گرم
نمک۲ پنس

فاج پسته و کشمش

طرز تهیه فاج پسته و کشمش

نصف یک قابلمه متوسط رو آب بریزید و بزارید جوش بیاد شکلاتها رو خرد کنین و توی یه کاسه یا قابلمه کوچیک بریزین.و داخل قابلمه بزرگتر قرار بدید مواظب باشید آب داخل شکلات نره

بعد از اینکه شکلات ذوب شد شیر عسل و نمک رو اضافه کنین و روی حرارت کم قرار بدین تا مواد ذوب شن و مخلوط غلیظی بدست بیاد.

حالا مواد رواز روی حرارت بردارین و پسته خرد شده و کشمش دو نیم شده رو اضافه کنین و هم بزنین تا قاطی شن با مواد..

کف به قالب مربع یا مستطیل ( متوسط ) وکم ارتفاع رو نایلون فریزر بندازین ومواد رو توی قالب بریزین و روش رو صاف کنین.

فاج رو به مدت یک ساعت یا تا زمانی که سفت بشه توی فریزر قرار بدین. وبعد از زمان طی شده ،از فریزر خارج کرده و به اندازه دلخواه برش بزنین…

سایر نکات

پسته وکشمش رو زیادی خرد نکنین..تکه هاشون درشت باشه بهتره..

میتونین مخلوط شکلات وشیر عسلی ونمک‌رو بریزین تو قالب و وبعد برشهای پسته وکشمش رو بچینین روش..اینطوری شکیلتر وخوشگلتره..

اگه پسته ندارین بجاش بادام یا گردو یا فندق استفاده کنین..ولی با پسته ترکیب رنگ وطعم عالیتری داره ..

چون شیر عسلی داره ،راحت برش میخوره ..اگه دیدین خیلی سفت شده ،یه ذره بذارین تو دمای محیط بمونه وقابل برش دادن بشه..

شیر عسلی رو از سوپریها وفروشگاهها میتونین تهیه کنین..از شیر عسلی خونگی هم استفاده کنین که چه عاااالی…

تا دوماه میتونین تو فریزر ،این فاجها رو نگهدارین وهر ازگاهی به مهمانی کنار یه چای کمرنگ دعوتشون کنین..

سرآشپز پاپیون

نظر بدهید