طرز پخت کیک عسلی
آموزش آشپزی

طرز پخت کیک عسلی ساده و خوشمزه

975بازدید

کیک عسلی یا کیک عسل از قدیمی‌ترین و خوشمزه‌ترین کیک‌هایی است که دستور آن را در اکثر کتاب‌های آشپزی و قنادی قدیمی می‌توان پیدا کرد. برای کیک عسلی دستورهای مختلفی وجود دارد. در این مطلب با ساده‌ترین روش پخت کیک عسلی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۵ نفر

آرد ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
عسل ۳ قاشق غذا خوری
کره ۱۰۰ گرم
آرد نشاسته ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک نوک ق چ خوری

طرز پخت کیک عسلی

طرز تهیه:

۱. ابتدا آرد نشاسته بکینگ پودر وآرد را باهم مخلوط کنید و دو بار الک کرده و کنارگذاشته سپس شیر رو روی کره ذوب شده ریخته کنار بگذارید

۲. سپس تخم مرغ وشکر وانیل و نمک رو چند دقیقه بزنید تا کاملا پف کنه و بافت یکدستی پیدا کند

۳. بعد عسل رو با یک قاشق غذاخوری آب گرم کمی رقیق کنید و به تخم مرغ اضافه کرده و یک دقیقه بزنید و مخلوط کره و شیر را به آن اضافه کرده مجدد بزنید

۴. حالا مخلوط آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی به صورت دورانی و آروم هم بزنید

۵. مواد کیک را داخل قالبی که کاغذ روغنی گذاشتید بریزید وبعد در فر که از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کردید گذاشته به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بپزد.

۶. بعد از سرد شدن کیک را از قالب خارج کرده روی آن را با عسل تزیین کنید

منبع:وب گردی

نظر بدهید