شیر پلوی تبریزی
آموزش آشپزی

طرز پخت شیر پلوی تبریزی

75بازدید
شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد لازم :

گلاب ۱/۳ پیمانه

آب پیازبه مقدار لازم

آب 2 پیمانه

خلال پسته۱ پیمانه

پیاز داغ۱ پیمانه

فیله مرغ 500 گرم

دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری

کشمش پلویی ۱ پیمانه

نمک ۱ قاشق چای خوری

زعفران ۱ قاشق چای خوری

شیر ۴ پیمانه

کره ۲۰۰ گرم

برنج ۳.۵ پیمانه

شیر پلوی تبریزی
طرز تهیه:

فیله‌های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه‌دار می‌کنیم.

برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس می‌کنیم.

نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.

آب برنج را خالی می‌کنیم و آن را داخل شیر می‌ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می‌کنیم.

نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می‌ریزیم و می‌گذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. ۳۵ دقیقه دم‌کنی می‌گذاریم

تا بپزد.

کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می‌کنیم.

فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می‌دهیم.

برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم،

فیله‌های مرغ را هم روی برنج قرار می‌دهیم.

 

منبع: سرآشپز پاپیون

نظر بدهید