طرز تهیه گوشفیل خانگی با دستور عمل ساده و خوشمزه
مواد لازم :
تخم مرغ یک عدد
شیر نصف پیمانه
بکینگ پودر یک ق م
نمک نوک ق چ
کره یا روغن جامد دو ق غ
آرد تا اندازه ای که خمیر لطیفی بدست بیاد که بدست نچسبه
طرز تهیه :
همه مواد بالا به جز آرد رو با هم مخلوط میکنیم و سپس آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد روی خمیر رو می پوشانیم و در دمای محیط به مدت دو ساعت استراحت میدیم و بعد شربت رو آماده میکنیم .
طرز تهیه شربت :
دو لیوان شکر و یک لیوان آب و یک چهارم لیوان گلاب رو بدون هم زدن روی حرارت متوسط قرار میدیم و وقتی تمام شکر حل شد حرارت رو ملایم میکنیم تا شربت قوام بیاد و بعد از تقریبا یک ربع از روی حرارت برمیداریم .
دو دقیقه قبل از اینکه از روی حرارت بر داریم یک ق غ آبلیمو و در صورت تمایل یکی دو ق زعفران اضافه میکنیم .
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد خمیر رو با وردنه به قطر دو سه میلی متر باز میکنیم و با کارد یا کاتر به شکل دلخواه برش می زنیم و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم و بلافاصله بعد از سرخ شدن در شربت خنک شده می اندازیم و بعد از اینکه از شربت بیرون آوردیم توی یک صافی قرار میدیم تا شربت اضافی ش گرفته بشه و بعد از خنک شدن سرو میکنیم
برای خوشرنگ تر شدن گوشفیل میتونید یک ق شربت به خمیر اضافه کنید .
منبع : foruzan_azizi