طرز تهیه کیک یزدی،یک یزدی یکی از کیک های سنتی و معروف ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر یزد است.
مواد لازم :
آرد سفید 300 گرم
تخممرغ 3 عدد
شکر 200 گرم
ماست 175 گرم
روغن مایع 175 گرم
گلاب ته استکان
زعفران به دلخواه
عسل یا شربت بار هم 1 قاشق
بیکینگ پود یک قاشق چایخوری
هل سبز ساییده یک قاشق چایخوری
نمک میوه نصف قاشق چایخوری برای پف عالی کیک یزدی حتما باید از نمک میوه استفاده بشه
طرزتهیه :
شکر، تخممرغ، ماست و روغن مایع و نمک میوه عسل گلاب زعفران دم کرده را در کاسهای با همزن دستی مخلوط میکنیم(حدود پنج دقیقه).در ظرف دیگری بکینگ پودر را با آرد و هل مخلوط میکنیم سپس بتدریچ به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم. کاغذهای مخصوص را داخل قالبهای فلزی کیک یزدی میگذاریم. از مواد داخل قالبها را تا نیمه پر میکنیم سپس قاشق یا چنگال را در روغن مایع زده و در وسط کیکها فرو میکنیم. کیکها طلایی شود.نکاتی که من اضافه کردم :۱- مقدار هل رو نصف کردم و به جاش وانیل اضافه کردم. ۲-قالبها رو تا دو سوم پر کردم.۳-بعد از ریختن مواد کیک داخل قالب قاشق چایخوری رو داخل روغن مایع فرو کردم و در مرکز قالب زدم تا روی کیک ها ترک برداره-دمای فر رو دویست و بیست درجه کردم و حدود ده دقیقه در طبقه وسط گذاشتم وقتی کاملا گنبدی شدن دما رو کم کردم تا کاملا روی کیک ها سرخ بشه