طرز تهیه کیک سیب و دارچین
آموزش آشپزی

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

90بازدید

رسپی کیک خوشمزه سیب و دارچین

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

مواد لازم :

آرد سفید ۲۷۵ گرم
نشاسته ذرت ۲۵ گرم
عسل ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۶ عدد
کره نرم شده در دمای محیط ۸۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
پودر قند ۲۲۰ گرم
شیر ۵۰ گرم
سیب زرد دو عدد
پودر دارچین ۱ قاشق مرباخوری سرپُر
وانیل نوک چاقو
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سر خالی
گردو به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کنید …سفیده رو با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیره…
سیب ها رو پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و ورقه کنید (نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم) و روی سیب ها یک قاشق پودر دارچین و یک قاشق شکر بپاشید و هم بزنید تا تمام سیبها آغشته بشن‌.
بعد در ظرف بزرگی، کره نرم رو با روغن مایع و پودر قند ده دقیقه با همزن بزنید تا کاملا پوک و پفکی بشه…بعد دونه دونه زرده هارو به همراه وانیل اضافه کنید و هم بزنید …بعد عسل رو اضافه کنید و باز بزنید … بعد شیر رو اضافه کنید و بزنید …بعد آرد رو با نشاسته ذرت و بیکینگ پودر مخلوط کرده و دو بار الک کنید و با الک طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و در آخر سفیده تخم مرغ رو طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک دورانی بزنید تا سفیده به خورد مواد بره…قالب قطر ۲۳ سانت رو کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید و نصف مایه رو بریزید و روی اون رو ورقه های سیب بریزید و گردو بپاشید بعد باقی مایه رو بریزید و با لیسک صاف کنید و بازم روش ورقه های سیب بچینید.و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه تا یک ساعت بپزید و با خلال دندون تست کنید.

رسپی : سمانه کیافر

نظر بدهید