پخت کیک خیس پرتقالی
آموزش آشپزی

طرز تهیه کیک خیس پرتقالی

201بازدید

کیک خیس پرتقالی یه کیک بسیار لذیذ و خوشمزه است که در مقایسه با سایر کیک ها خیس طعم منحصر به فردی دارد.

پخت کیک خیس پرتقالی

مواد لازم :

تخم مرغ : 5 عدد
آرد سفید : 2 لیوان
آرد سمولینا : 1 لیوان
پودر نارگیل : نصف لیوان
بیکینگ پودر : 2 ق غ
ماست : نصف لیوان
آب پرتقال : نصف لیوان
روغن مایع  : 1 لیوان
پوست پرتقال رنده شده : 1 عدد
شکر : دو سوم لیوان

مواد لازم برای شربت :

آب : 1 لیوان
اب پرتقال : 1 لیوان
شکر : یک و نیم لیوان

اول؟؟؟

همه موادمونو از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسه
فر را روی درجه ۱۸۰ روشن میکنیم تا گرم بشه.
قالبمون چرب میکنیم.
آردها و پکینگ پودر را سه بار الک میکنیم.

طرز تهیه :

تخم مرغ ها و شکر رو با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و سفید رنگ شه و روغن و ماست را اضافه میکنیم و هم میزنیم و بترتیب رنده پوست پرتقال و آب پرتقال و پودر نارگیل را اضافه و هم میزنیم و همزن را خاموش کرده و کنار میزاریم.

در آخر آرد الک شده را کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم

و داخل قالب چرب شده میریزیم و تو فر که از قبل گرم کردیم با دمای 180° بمدت ۴۵ دقیقه میپزیم.

برای شربت شکر و آب و آب پرتقال رو روی حرارت میزاریم یک ربع ریز بجوشه و زیرشو خاموش میکنیم میزاریم تا یکم سرد شه.

کیک که از فر در آوردیم یکم که سرد شد ، برش میزنیم و شربت رو آرام آرام روش میریزیم.

سپس به دلخواه تزیین میکنید (من از پودر گردو ، پودر پسته ، پودر نارگیل سفید و زعفرونی و کنجد و پودر کاکائو استفاده کردم)

نکته :

1:اگر آرد سمولینا در دسترس نبود میتونید همون مقدار آرد سفید اضافه کنید ولی بافتش فرق میکنه.

2:قالب من ۲۵در۳۵بود شما اگر بخواهید کیکتون پف بیشتری داشته باشه میتونید از قالب کوچکتر استفاده کنید .

3:وقتی شربت را روی کیک ریختین حتما باید کیک و شربت هر دو ولرم باشند اگه داغ باشن کیکمون خمیر میشه.

4:برای پوست پرتقال دقت کنید فقط رویه ی پوست پرتقال را رنده کنید قسمت سفیدش نباید باهاش بیاد وگرنه تلخ میشه.

 

 

نظر بدهید