طرز تهیه کوکی گردویی
آموزش آشپزی

طرز تهیه کوکی گردویی خانگی

33بازدید

کوکی نوعی شیرینی است که بسته به محتویات آن، انواع مختلفی دارد. در این مطلب با طرز تهیه کوکی گردویی خوشمزه و آسان با ما همراه باشید.

مواد لازم برای۱۰ نفر:

آرد ۱ پیمانه
کره ۱ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
گردو خرد شده ۲/۳ پیمانه
نمک نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه کوکی گردویی

طرز تهیه:

۱- فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

۲- در ظرفی آرد و نمک را دو بار الک می کنیم.

۳- در ظرف دیگر، کره نرم شده و شکر را می ریزیم و با همزن چند دقیقه می زنیم تا کاملاً یک دست شود.

۴- سپس زرده تخم مرغ را به آنها اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم تا کاملاًً مواد مخلوط شوند.

۵- سپس مخلوط آرد و نمک رابه آرامی به آن اضافه می کنیم.

۶- مواد را زیاد مخلوط نمی کنیم، فقط در حدی که مواد یک دست شوند.

۷- گردوهای خرد شده را نیز به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

۸- با یک قاشق از مایه بر داشته و در سینیِ فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم با فاصله از هم می گذاریم.

۹- سینی را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر می گذاریم تا کوکی ها بپزد.

منبع: وب گردی

نظر بدهید