طرز تهیه کوکی شکری 8
آموزش آشپزی

طرز تهیه کوکی شکری

246بازدید

طرز تهیه کوکی شکری پایه برای تزیین با رویال آیسینگ

طرز تهیه کوکی شکری

کوکی شکری یا شوگر کوکیز یا بیسکویت شکری یه نوع بیسکویت شیرین و ترده که مورد علاقه مردم آمریکاست و معمولا برای جشن های مختلف به شکل های مختلف قالب میخوره و پخته و تزئین میشه. کوکی ها معمولا با رویال آیسینگ تزیین میشن.

مواد اولیه برای تهیه کوکی شکری :

کره نرم شده ۲۲۵ گرم(۱ پیمانه)
شکر ۲۲۵ گرم (۱ پیمانه)
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری
آرد ۴۵۰ گرم ( ۳ پیمانه)

طرز پخت کوکی شکری :

کره رو از مدتی قبل در دمای اتاق بذارید تا کاملا نرم بشه شکر رو به کره اضافه کنید و با همزن اونقدر بزنید تا کاملا یکدست و کرم رنگ و پوک بشه.

طرز تهیه کوکی شکری

بعد از اینکه کره و شکر کرم رنگ شدن تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و باز با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.

طرز تهیه کوکی شکری

آرد و نمک رو هم به مواد اضافه کنید و با دست آرام مخلوط کنید تا خمیر بدست بیاد این خمیر نباید چسبنده باشه.

طرز تهیه کوکی شکری

بهتره که مقداری از آرد رو نگه دارید و کم کم به موادتون اضافه کنید. زمانی که خمیرتون به دست نچسبید دیگه نیازی نیست آرد اضافه کنید. البته این مقدار آرد معمولا استفاده میشه.

خمیر رو بین دو پلاستیک و یا دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانت پهن کنید و به همون صورت رول کنید و برای نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا استراحت کنه.

طرز تهیه کوکی شکری

بعد هم از یخچال خارج کنید و قالب بزنید. (این کار برای این هست که خمیر بهتر قالب بخوره و فرم بهتری داشته باشه وگرنه خمیر بدون استراحت رو هم میتونید قالب بزنید و بپزید.)

طرز تهیه کوکی شکری

بعد هم در سینی فر که روش کاغذ روغنی قرار دادید بچینید و بذارید در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد حدود ۷-۸ دقیقه بپزه به محض اینکه کمی زیر کوکی تغییر رنگ داد میتونید سینی رو از فر خارج کنید.

طرز تهیه کوکی شکری

تا کوکی ها خنک نشدن از داخل سینی بر ندارید ممکنه بشکنه یا پودر بشه.

جهت مشاهده دستور تهیه رویال آیسینگ این مطلب را بینید.

 

منبع : سوران

نظر بدهید