کلوچه شکلاتی بدون آرد
آموزش آشپزی

طرز تهیه کلوچه شکلاتی بدون آرد

1.4Kبازدید

کلوچه شکلاتی بدون آرد

این کلوچه‌های شکلاتی بدون آرد همان چیزی هستند که از یک کلوچه انتظار دارید. طعم شکلات داخل آن‌ها بسیار قوی است، چون هیچ آردی وجود ندارد که طعم آن را مخفی کند. این کلوچه‌ها ظاهری شبیه به براونی دارند، اما در اصل کلوچه هستند. خوبی این کلوچه این است که تمام مراحل آماده کردن خمیر داخل یک کاسه انجام می‌شود و کثیف کاری زیادی ندارد و در عین حال کمتر از ۱۰ دقیقه آماده می‌شود. این کلوچه‌ها وقتی گرم باشند خیلی خوشمزه هستند، اما اگر خیلی داغ باشند شکاف می‌خورند پس بگذارید سرد شوند تا در دهان شما ذوب شوند.

مواد لازم

  • پودر شکر: ۳ پیمانه
  • پودر کاکائو: ۳/۴ پیمانه
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • سفیده تخم‌مرغ: ۲ عدد بزرگ
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • اسانس وانیل: ۲ قاشق چای‌خوری
  • شکلات چیپسی: ۱ پیمانه
  • نمک دریای بلوری: برای روی کلوچه (اختیاری)

کلوچه شکلاتی بدون آرد

 

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سلسیوس) گرم کنید. دو سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید.

۲. داخل کاسه‌ای بزرگ، پودر شکر، پودر کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را خوب بهم بزنید تا مخلوط شوند. دو عدد سفیده تخم‌مرغ، تخم‌مرغ کامل و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. شکلات چیپسی را داخل آن‌ها قاطی کنید.

۳. خمیر را با استفاده از قاشق غذاخوری به صورت سر صاف داخل سینی کاغذ گرفته بگذارید. بین کلوچه‌ها ۵ سانتی‌متر فاصله بگذارید.

۴. داخل فر گرم شده بپزید تا زمانی که کلوچه‌ها نرم و ترک‌دار شوند. یعنی حدود ۱۴ دقیقه. در حین پختن سینی را بچرخانید.

۵. کلوچه‌ها را از فر خارج کنید و روی آن کمی نمک بلورین بپاشید (در صورت دلخواه). بگذارید کلوچه به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه داخل سینی سرد شود سپس روی توری شیرینی پزی بگذارید.

نکات مهم

  • اگر قصد دارید که این کلوچه را بخاطر بدون گلوتن بودن بپزید، حتما توجه کنید که شکلات چیپسی و پودر شکر (در صورت خرید از قنادی) بدون گلوتن باشند.
  • این کلوچه‌ها را داخل ظرفی دردار در دمای اتاق نگه دارید.

 

منبع:برترین ها

cookingclassy

نظر بدهید