طرز تهیه کادایف فنجانی مناسب ماه رمضان
آموزش آشپزی

طرز تهیه کادایف فنجانی مناسب ماه رمضان

243بازدید

کادایف فنجانی یک دسر خوشمزه ترکی مناسب ماه رمضان است در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه کادایف فنجانی مناسب ماه رمضان

مواد لازم برای کادایف فنجانی:

کادایف 500 گرم

کره 200 گرم

خامه به مقدار لازم

مغز گردو یا پودر پسته به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه شربت کادایف:

شکر 4 لیوان

آب 4 لیوان

لیمو 1-2 قطره

 

طرز تهیه شربت کادایف:

شکر و آب را با هم مخلوط کنید و اجازه بدهید بجوشد سپس 1-2 قطره لیمو را به آن به اضافه کنید. و اجازه بدهید تا شربت مقداری غلیظ شود.

 

طرز تهیه کادایف فنجانی:

کادایف را باز کنید و روی آن کره آب شده بریزید و هم بزنید. مقداری داخل فنجان فشار بدهید و روی آن گردو بریزید و دوباره کادایف بگذارید و فشار دهید و بعد آن را بیرون بیاورید تا شکلی زیبا به خود بگیرد.

 

آن ها را داخل ظرف مورد نظر بچینید و داخل فر در دمای 180 درجه قرار بدهید تا وقتی روی آن طلایی شد بیرون بیاورید.

 

و روی آن شربت سرد شده بریزید. این دسر باید خودش گرم باشد و شربت آن سرد. اجازه بدهید شربت به خورد کادایف برود و آن را از ظرف خارج کنید و روی آن یک قاشق خامه بگذارید و اگر دوست داشتید مغز گردو یا پودر پسته روی آن بریزید و تزیین کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

نظر بدهید