طرز تهیه چیپس خونگی
آموزش آشپزی

طرز تهیه چیپس خونگی

2.01Kبازدید

طرز تهیه چیپس خونگی، سالم و خوشمزه یک بار امتحان کنید و دیگه از این به بعد چیپس خونگی درست می کنید.

طرز تهیه چیپس خونگی

سیب زمینی ها رو شسته و پوست میگیریم و سیب زمینی های ورقه شده رو با مقدار زیاد آب میشوریم تا نشاسته ش کامل شسته بشه .

حالا سیب زمینی های ورقه شده رو در ظرف که یخ آب شده هست می ریزیم و همینطور مخلوط یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و کمی نمک به مدت نیم تا یک ساعت قرار میدیم .

بهتره که از آب خنک استفاده کنین و همینطور ظرف حاوی برش های سیب زمینی رو در یخچال بگذارین.

بعد از زمان طی شده سیب زمینی ها رو در صافی یا آبکش ریخته و بعد از آن روی حوله آشپزخانه پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه .

یک قابلمه یا شیر جوش رو تا نیمه روغن کرده و روی حرارت قرار میدیم تا حسابی داغ بشه .

روغن باید کامل داغ بشه اما مراقب باشین که نسوزه .

حالا ورقه های سیب زمینی رو چند تا چند تا در روغن داغ انداخته و تا وقتی که طلایی بشه اجازه میدیم سرخ بشه این کار رو تا پایان سیب زمینی ها انجام بدین .

هر بار که چیپس ها رو از روغن بر میدارین روی کاغذ مخصوص بچینین تا روغن اضافیش گرفته بشه و خنک بشه بهتره سیب زمینی ها رو تا وقتی که خنک نشدن روی هم نچینین چون نرم میشن.

این چیپس فوق العاده ترد و خوشمزه ست و اصلا باورتون نمیشه تو خونه و به وسیله خودتون درست شده. .

 

منبع: masome_seyedi

نظر بدهید