طرز تهیه پای آناناس
آموزش آشپزی

طرز تهیه پای آناناس

449بازدید

طرز تهیه پای آناناس یک شیرینی خوشمزه و شیک مناسب برای مهمانی ها

طرز تهیه پای آناناس

مواد لازم :

آرد دو و نیم لیوان
شکر یک لیوان سر خالی
ماست شیرین نصف لیوان
روغن مایع نصف پیمانه
کره ۵۰گرم
تخم مرغ دو عدد
بکینگ پودر یک ق چ
کمپوت آناناس نصف قوطی
وانیل یک ق م

طرز تهیه :

ابتدا زده تخم مرغها و شکر و وانیل را با هم زن میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد روغن مایع و ماست و کره رو به ترتیب اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و آرد رو با بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام اضافه میکنیم ودر آخر سفیده ها رو با همزن خوب میزنیم تا فرم بگیره و آرام به مایع کیک اضافه میکنیم ودر قالبهای مینی تارت میریزیم و روی هر کدام یک حلقه آناناس میزاریم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه ۱۸۰درجه ۳۰دقیقه قرار میدیم .

 

نظر بدهید