طرز تهیه پاند کیک لیمویی با سس مخصوص
آموزش آشپزی

طرز تهیه پاند کیک لیمویی با سس مخصوص

1.57Kبازدید

طرز تهیه پاند کیک لیمویی با سس مخصوص یک عصرانه خوشمزه و جدید

مواد لازم برای تهیه پاند کیک لیمویی

آرد 3 پیمانه
نمک 1 قاشق چایی خوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایی خوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایی خوری
باترمیلک سه چهارم پیمانه
آبلیمو تازه یک چهارم پیمانه
کره 220 گرم
شکر 2 پیمانه
رنده پوست لیمو یک قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 5 عدد
اسانس وانیل 2 قاشق چایی خوری

مواد لازم برای سس روی کیک

شکر پودر شده سه چهارم پیمانه
باتر میلک 1 قاشق سوپ خوری
آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری

مراحل تهیه پاند کیک لیمویی

ابتدا فر رو روشن کرده و درجه حرارت اون رو روی 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کف دو قالب لوف به ابعاد 20 در 10 سانتی متری کاغذ روغنی پهن کنید و اونها رو کنار بذارید.

طرز تهیه پاند کیک لیمویی با سس مخصوص

آرد، نمک، بکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم مخلوط کرده و در یک کاسه کوچک الک کنید.

طرز تهیه پاند کیک لیمویی با سس مخصوص

آبلیمو ترش تازه رو به باترمیلک اضافه کرده و مخلوط کنید.

طرز تهیه پاند کیک لیمویی با سس مخصوص

کره رو باید از قبل در دمای اتاق قرار بدید که کاملا نرم بشه. کره، شکر و رنده پوست لیموترش رو داخل یک کاسه ریخته و با همزن برقی شروع کنید به مخلوط کردن تا جایی که یک مخلوط یکدست، کرم رنگ و سبک داشته باشید.

طرز تهیه پاند کیک لیمویی با سس مخصوص

تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و با دور متوسط هم زن مواد رو هم بزنید. بعد از اضافه کرده همه تخم مرغ ها وانیل رو هم اضافه کنید و موادی که به دیواره کاسه چسبیدند رو با لیسک به وسط کاسه منتقل کنید.

طرز تهیه پاند کیک لیمویی با سس مخصوص

یک چهارم مخلوط آرد رو اضافه کنید و با دور کم همزن فقط به اندازه ای که مواد مخلوط بشن هم بزنید.

طرز تهیه پاند کیک لیمویی با سس مخصوص

یک سوم مخلوط باترمیلک و آبلیمو رو اضافه کنید و کمی با دور کم همزن مواد رو مخلوط کنید. بعد مجددا یک چهارم مخلوط آرد اضافه کنید و همین طور ادامه بدید تا مخلوط آرد و باترمیلک تمام بشه. در این مرحله از هم زدن بیش از حد خودداری کنید فقط تا جایی که مواد با هم ترکیب بشن هم بزنید.

طرز تهیه پاند کیک لیمویی با سس مخصوص

به کمک یک لیسک موادی که به دیوار ظرف چسبیده رو به وسط کاسه منتقل کنید.

طرز تهیه پاند کیک لیمویی با سس مخصوص

مایه کیک رو به دو قسمت تقسیم کرده و در قالب های لوف که از قبل آماده کردید، بریزید.

طرز تهیه پاند کیک لیمویی با سس مخصوص

کیک رو به مدت 50 تا 60 دقیقه با توجه به دمای فر و سایز قالب هاتون باید بپزید. بعد از گذشت نیم ساعت می تونید کیک رو چک کنید هر زمان که به اندازه کافی روی اون طلایی شد و خلال دندانی که در مرکز کیک فرو کردید تمیز بیرون اومد، فر رو خاموش کرده و کیک رو بیرون بیارید.

طرز تهیه پاند کیک لیمویی با سس مخصوص

بعد از گذشت ده دقیقه کیک ها رو از قالب خارج کرده و روی توری قرار بدید تا کاملا خنک بشن.

طرز تهیه پاند کیک لیمویی با سس مخصوص

برای تهیه سس روی کیک، پودر شکر، باترمیلک و آبلیمو رو با همزن به خوبی مخلوط کنید و یک ساعت قبل از سرو، روی کیک کاملا خنک شده بریزید. سس باید کمی غلیظ و در عین حال روان باشه اگه خواستید سس غلیظ تر باشه کمی پودر شکر اضافه کنید و اگه نیاز بود روان تر بشه کمی باترمیلک اضافه کنید.

طرز تهیه پاند کیک لیمویی با سس مخصوص

کیک رو برش زده و به عنوان یک عصرونه لذیذ نوش جان کنید.

طرز تهیه پاند کیک لیمویی با سس مخصوص

منبع: دونفره

نظر بدهید