طرز تهیه این ولتینی ایتالیایی 2
آموزش آشپزی

طرز تهیه این ولتینی ایتالیایی

259بازدید

طرز تهیه و پخت این ولتینی (Involtini) ایتالیایی مناسب برای شش نفر

طرز تهیه این ولتینی ایتالیایی

مواد لازم :

بادمجان : 3 عدد

روغن زیتون : یک پیمانه

پنیر فتا : 230 گرم

دانه کاج : 1/2 پیمانه

کشمش : 1/3 پیمانه

آرد سوخاری : 2 قاشق غذا خوری

سیر : 1 حبه

لیمو : 1 عدد

نعنا خشک : یک و نیم قاشق چای خوری

جعفری : 2 قاشق غذا خوری

تخم مرغ : 1 عدد بزرگ

نمک : به میزان لازم

فلفل سیاه : به میزان لازم

پوره گوجه فرنگی : دو و نیم پیمانه

پنیر موزارلا : 1 عدد

طرز تهیه :

از قبل فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا گذاشته و گرم کنید. با قلمو به هر دو طرف برش های بادمجان روغن زیتون بمالید و

آن ها را تا نرم شوند بپزید. در میان پخت آن ها را بچرخانید.

در کاسه ای بزرگ، پنیر فتا را با دانه کاج، کشمش، یک چهارم پیمانه روغن زیتون، آرد سوخاری، سیر، رنده پوست لیمو، نعناع خشک و

جعفری ترکیب کنید. تخم مرغ ها را کمی بزنید و بعد به همراه نمک و فلفل سیاه با سایر مواد ترکیب کنید.

برش های بادمجان را روی سطح کار پهن کرده، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری از ترکیب پنیر در هر کدام گذاشته و آن ها را سفت بپیچید و

در قالب (۲۳ در ۳۳ سانتی متری) و یا ظرفی که مناسب گذاشتن در فر باشد، بچینید.

پوره گوجه فرنگی را روی آن ها ریخته و برش های پنیر موزارلا را رویشان بگذارید. کمی روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه روی آن ها بپاشید.

آن را برای حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه تا زمانی که پنیر آب شده و عطر بادمجان ها بلند شود، بپزید. بعد آن را از فر خارج کرده و برای ۱۰ دقیقه

کنار بگذارید. سپس گرم سرو کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی این ولتینی:

۱- بادمجان ها را تمیز شسته و سر آن ها را جدا کنید. هر کدام از آن ها را به شکل نوارهایی با پهنای تقریبا نیم سانتی متر برش طولی بزنید.

تقریبا به ۱۶ برش بادمجان نیاز دارید.

۲- پنیر را تکه تکه کنید.

۳- به جای دانه کاج از بادام زمینی هم می توانید استفاده کنید.

۴- کشمش ها را برای ۱۰ دقیقه در آب گرم خیس کنید و بعد آن ها را آبکش کنید.

۵- سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

۶- پوست لیمو را رنده کنید.

۷- از جعفری خرد شده استفاده کنید.

۸- پنیر موزارلا را به شکل حلقه هایی با پهنای نیم سانتی متر برش بزنید.

 

منبع : آشپزباشی

نظر بدهید