طرز تهیه نان اتریشی
آموزش آشپزی

طرز تهیه نان اتریشی

458بازدید

طرز تهیه نان اتریشی که کمی شیرین هم هست خیلی خوشمزه و مناسب برای صبحانه و عصرانه

طرز تهیه نان اتریشی

مواد لازم :

آرد سفید سه لیوان
شیر یک پیمانه
شکر چهار ق غ
پودر خمیر مایه یک ق
تخم مرغ دو عدد
کره ۵۰گرم

طرز تهیه :

اول آرد رو الک میکنیم بعد در ظرف گودی مواد خشک رو باهم مخلوط کرده و شیر ولرم و کره ذوب شده و یکی از تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و خوب ورز داده تا خمیری لطیفی به دست بیاد آن وقت روی خمیر رو می پوشونیم ودر جای گرمی دو ساعت استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه بعد دوباره خوب ورز داده و خمیر رو روی میز که آرد پاشیدیم با وردنه باز میکنیم و با قالب گرد قالب میزنیم و طبق تصویر پایین شکل میدیم و با تخم مرغ رو مال کرده و نیم ساعت استراحت میدیم و در فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه ۳۰ دقیقه قرار میدیم . بعد پخت نان می تونین با عسل رومال کنید من این کارو کردم .

طرز تهیه نان اتریشی

 

نظر بدهید