طرز تهیه موس تیرامیسو
آموزش آشپزی

طرز تهیه موس تیرامیسو

173بازدید

طرز تهیه موس تیرامیسو ، یک دسر مجلسی و خوشمزه که به راحتی می تونید درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

طرز تهیه موس تیرامیسو

مواد لازم برای 4-6 نفر :

250 گرم پنیر ماسکارپونه
350 میلی لیتر خامه 35%
2-4 گرم پودر ژلاتین
80 گرم شکر(خودتون کم یا زیاد کنین)
2 قاشق چایخوری نسکافه

طرز تهیه :

پودر ژلاتین رو با 2 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنین و 5 دقیقه صبر کنین.(بهتره بصورت بن ماری کاملا حل کنین ژلاتین رو تو آب).

پنیر ماسکارپونه، خامه، شکر و نسکافه رو داخل قابلمه بریزین و روی شعله کم بزارین و مدام هم بزنین و مواظب باشین نسوزه،بعد که به نقطه جوش رسید، از روی شعله بردارین و ژلاتین رو اضافه کنین و خوب هم بزنین.

بعد صبر کنین تا به دمای اتاق برسه و بین 4-6 ظرف دلخواه تقسیم کنین و 2-3 ساعت بزارین بمونه یخچال.

میتونین با بیسکوییت لیدی فینگر و پودر کاکائو تزیین کنین .

 

منبع: ashpazi_zahrabanoo

نظر بدهید