طرز تهیه مربای گیلاس
آموزش آشپزی

طرز تهیه مربای گیلاس

167بازدید

طرز تهیه مربای گیلاس یک مربای خوشمزه و جدید که حتما باید امتحان کنید و الان که فصل گیلاس هست بهترین زمان برای درست کردن مربای گیلاس هست.

طرز تهیه مربای گیلاس

مواد لازم :

گیلاس تمیز بدون هسته600گرم

شکر400 گرم

آب 1/4پ

وانیل 1/4ق چ

آبلیموی تازه1ق غ

طرز تهیه :

شکر را روی گیلاس ریخته و 4_5 ساعت اجازه دهید تا شکر به خورد گیلاس برود.

گیلاس مانند توت فرنگی یا آلبالو آب نمی اندازد.

سپس روی حرارت گذاشته و 1/4پ آب اضافه کنید اجازه دهید تا شکر ذوب شود و جوش آید کف روی آنرا بگیرید

پس از تقریبا 20_30 دقیقه مربا آماده است آبلیمو را اضافه کنید یکی دو جوش که زد وانیل بریزید و از روی حرارت بردارید.

_برای انواع مرباها سعی کنید از آبلیموی تازه استفاده کنید تا مربا مزه آبلیمو نگیرد.

_استفاده از وانیل اختیاری است ولی میوه هایی که خودشان طعم خاصی ندارند طعم دهنده خوبی است.

 

منبع: najmeh_shariat

نظر بدهید