طرز تهیه مرباى توت فرنگى
آموزش آشپزی

طرز تهیه مرباى توت فرنگى

120بازدید

مرباى توت فرنگى ، الان فصل توت فرنگی هست و چه بهتر که یک مربای خوشمزه برای روز های گرم تابستان درست کنید.

طرز تهیه مرباى توت فرنگى

دم توت فرنگی ها رو بگیرید(من یک کیلو توت فرنگى استفاده کردم)،بعد توت فرنگى ها رو شسته و از وسط نصف کنید

یک کیلو شکر رو لابه لای توت فرنگی ها بریزید و بزارید 24 ساعت داخل یخچال بمونه تا توت فرنگی ها آب بندازن.

توت فرنگی ها رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بزارید تا به جوش بیاد

موقع جوشیدن کف روی مربای توت فرنگی رو بگیرید، پس از اینکه شربت مربا قوام اومد قابلمه رو از روی حرارت بردارید.

برای آماده شدن مربای توت فرنگی حدودا نیم ‌ساعت زمان لازمه و هر چقدر این مدت طولانی‌تر باشه مربا تیره تر میشه

در آخر کار دو قاشق آبلیمو رو به مربا اضافه می کنیم تا شکرک نزنه و این کار رو حتما آخر پخت مربای توت فرنگی انجام بدید تا مربا تیره نشه

در قابلمه رو تو زمان پخت باز بزارید تا مربای توت فرنگی تیره نشه.

 

منبع: elham.soo

نظر بدهید