طرز تهیه مارمالاد توت فرنگى تازه بدون مواد نگهدارنده ، سالم و انرژی بخش
درست کردن این مارمالاد کلا ۴٠ دقیقه بیشتر زمان نمیبره .
اول توت فرنگی ها(یک کیلو) رو شسته و دم اون رو می گیرید.
بعد توت فرنگى هارو با گوشتکوب برقى له میکنیم و نیم کیلو شکر رو روی اون می ریزیم و میزاریم 2 تا 3 ساعت بمونه تا شکر یه مقدار آب بشه.
مواد رو داخل یه قابلمه لعابی می ریزیم و میزاریم روى حرارت و خیلى کم بهم می زنیم تا مارمالاد به جوش بیاد و مایه، یه مقدار سفت بشه.
حالا دو قاشق پودر ژلاتین رو داخل آب جوش حل می کنیم و میزاریم روى بخار آب تا حل بشه و بعد داخل مارمالاد می ریزیم و میزاریم یکی دو جوش دیگه بزنه.
بعد اون رو از روی حرارت بر می داریم و میزاریم یه مقدار خنک بشه.مارمالاد باید بعد از سرد شدن، کاملاً غلیظ و بدون آب باشه.
از مارمالاد میتونید براى دسر، تزیین شیرینى، بستنى یا کرم استفاده کنید .
منبع: elham.soo