تهیه کرپ ژامبون
آموزش آشپزی

طرز تهیه کرپ ژامبون

47بازدید

کرپ ژامبون یک نوع فینگرفود مناسب براى پذیرایى و جشن ها است که به صورت سرد سرو میشه

تهیه کرپ ژامبون

مواد لازم نان کرپ :

تخم مرغ ٣عدد

آرد٢/٣لیوان

شیر و روغن١/۴لیوان

نمک وفلفل مقدارى

چجورنان کرپ رو آماده کنیم :

همه ى مواد رو باهم مخلوط کرده (کمى با همزن زدم) و داخل تابه مستطیلى شکل با ابعاد٢٠*٣٠ریختم(داخل تابه رو با کمى روغن چرب کنید) و روى حرارت ملایم قراردادم تا کامل بپزه و خودشو بگیره ، بعد لاى دستمال رولش کردم تا حالتشو حفظ کنه وخشک نشه.

مواد میانى کرپ :

سیب زمینى آبپز دوعدد

خیارشور ، جعفرى و پیازچه ریز خرد شده ٣ق غ

کالباس ورقه اى

سس مایونز مقدارى

سیب زمینى هارو پوست کنده و با گوشتکوب میکوبیم و خیارشور و جعفرى و پیازچه رو اضافه کرده با کمى فلفل مخلوط میکنیم ، کرپ رو باز کرده سطحشو با سس مایونز پر کرده و صاف میکنیم ورقه هاى ژامبون رو روش قرارداده از مایه سیب زمینى روى کالباسها میمالیم و داخل فویل آلومینیومى رولش میکنیم ، دوتا سه ساعت داخل یخچال قرارداده تا کاملا خودشو بگیره و برشهاى تمیز وم رتبى داشته باشیم .

 

منبع : insta:@fatima_moeni

نظر بدهید