طرز تهیه شیرینی نخودچی
آموزش آشپزی

طرز تهیه شیرینی نخودچی

240بازدید

شیرینی نخودچی شیرینی مناسب برای مهمانی های عید نوروز ، خیلی راحت این شیرینی خوشمزه رو در خانه بپزید.

طرز تهیه شیرینی نخودچی

مواد لازم :

آرد نخودچی مرغوب 500 گرم

آرد گندم 3 ق غ سرپر (سه ق غ از آرد نخودچی بردارید و آرد سفید اضافه کنید)

پودرقند 175گرم

روغن جامد آب کرده (لادن طلایی یا جهان) 175 گرم

هل سائیده شده 1 ق چ

طرز تهیه :

در ابتدا آردها رو با هم الک کنید پودر قند و هل را هم به انها اضافه کرده روغن آب کرده را رویش ریخته خمیر رو خوب ورز دهید تا به هم بچسبد

این خمیر استراحت نمیخواهد اندازها کاملا دقیق است . اصلا روغن اضافه بکار نبرید .

خمیر را با دست ورز دهید و یا از چرخ گوشت رد کنید

سپس مقداری از خمیر رابین دو نایلون باز کنید و بعد قالب بزنیدو در سینی فر چیده

و در فر گرم شده با درجه 150 به مدت 20 الی25 دقیقه زمان بهش میدیم تا بپزه

وقتی شیرینی ها رو از فر خارج کردیم هرگز به شیرینی ها دست نزنید چون حالت پودری داره . پس بذارید کاملا خنک بشه .

نکته :

من مقداره هل رو دو برابر کردم بخاطر عطر و طعم بهتر

من یک ق غ زعفران غلیظ هم اضافه کردم بخاطر عطر بهتر

 

نظر بدهید