شیرینی دارچینی و گردویی
آموزش آشپزی

طرز تهیه شیرینی دارچینی و گردویی

2.02Kبازدید

طرز تهیه شیرینی دارچینی و گردویی یک شیرینی خوشمزه و شیک مناسب برای مهمانی های

شیرینی دارچینی و گردویی

مواد لازم :

کره 100گرم
آرد 2پیمانه
تخم مرغ 1عدد
روغن مایع 2 ق س
پودر قند 2ق س
پودر گردو 3ق س
بکینگ پودر 1ق م
پودر دارچین نصف ق چ
وانیل نصف ق چ

برای رویه شیرینی :

پودر قند 2ق غ
دارچین 1ق چ

هر دو با هم مخلوط شود

طرز تهیه :

در ابتدا کره پودر قند و وانیل به مدت 2 الی 3 دقیقه میزنیم تا پوک و سبک بشه بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم .

بعد پودر دارچین و پودر گردو رو اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم و آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم (آرد رو کم کم اصافه میکنیم) و هم میزنیم .

و در نهایت روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یه خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد .

بعد گلوله های به اندازه ی گردو درست میکنیم روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میزاریم

و در فر از قبل گرم شده و در دمای 160درجه به مدت 12 الی 15 دقیقه بهش زمان میدیم تا بپزه .

بعد از اینکه از فر در آوردیم داخل مخلوط دارچین و پودر قند میغلتونیم .

این شیرینی بافتی نرم و خوشمزه و عطر خوبی داره .

 

 

نظر بدهید