شیرینى نارگیلى
آموزش آشپزی

طرز تهیه شیرینى نارگیلى

180بازدید

شیرینى نارگیلى یک شیرینی مجلسی و خوشمزه است که مناسبه برای مهمانی ها و جشن ها که می تونید به راحتی خودتون در خونه تهیه کنید.

شیرینى نارگیلى

مواد لازم :

سفیده ى تخم مرغ پنج عدد
پودر نارگیل ٢ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شکر یک لیوان کاملاً سر پر
آبلیموى تازه یک ق چایخورى
وانیل ١/٢ ق چایخورى

طرز تهیه :

اول از همه فر رو با دماى ١۶٠ درجه ى سانتیگراد روشن کنید تا گرم شه ، کف سینى فر کاغذ روغنى بندازید.

تمام مواد اولیه رو بجز وانیل، تو دستگاه غذا ساز بریزید و دستگاه رو روشن کنید تا مواد یه دست شه.

بعد یه قابلمه ى تفلون آماده کنید و مواد رو تو قابلمه بریزید، از اینجا به بعد میخواییم عمل داغ زدن رو انجام بدیم که باید با حرارت غیر مستقیم انجام بشه

پس یه قابلمه ى بزرگتر درنظر بگیرید و تا نیمه آب بریزید ، منتظر بمونید آب بجوش بیاد و بعد قابلمه ى مواد شیرینى رو روش قرار بدید.

این کار براى بهتر حل شدن شکر انجام میشه، پس نباید بذاریم مواد به جوش بیاد، فقط باید داغ شه و شکر حل شه

تو این فاصله مرتب مواد رو هم بزنید .وقتى داغ شد از رو بخار آب برمیداریم و بلافاصله وانیل دستور رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و منتظر خنک شدن مواد تو محیط آشپزخونه میشیم.

بعد از خنک شدن به کمک قیف و ماسوره ى ساده به اندازه ى دلخواه ، روى کاغذ روغنى میریزیم و در صورت تمایل پودر پسته میریزیم. سینى رو طبقه ى وسط فر به مدت ٢٠ الى ٢۵ دقیقه قرار میدیم.

بعد از پخت حتماً صبر کنید تا کاملاً سرد شه و بعد از کاغذ روغنى جدا کنید. این شیرینى تو فضاى باز خشک میشه ، پس بعد از خنک شدن تو ظرف در بسته نگهدارى کنید .

 

منبع: samira_forouzan

نظر بدهید