طرز تهیه سرگنجشکی
آموزش آشپزی

طرز تهیه سرگنجشکی

201بازدید

کوفته سرگنجشکی جزء غذاهای خوشمزه، سریع و نام آشنای ایرانی است که طبخ آن در همه ی فصول سال امکان پذیر است.
طرز تهیه سرگنجشکی

مواد لازم برای تهیه سرگنجشکی :

گوشت چرخ کرده 250 گرم

سیب زمینی 2 عدد

پیاز 2 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

تخم گشنیز به مقدار لازم

آرد نخودچی 1 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

روغن به میزان لازم

هویج در صورت تمایل یک عدد

 

طرز تهیه سرگنجشکی :

گوشت چرخ کرده (بهتر است مخلوط قلوه گه گوسفندی و ران گوساله باشد) به همراه یک پیاز رنده شده و ادویه ها و آرد نخودچی خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و به صورت قلقلی های کوچک در می آوریم.

 

پیاز دیگری را داخل قابلمه ریز خرد کنید و با روغن تفت بدهید تا طلایی شود گوشت قلقلی را اضافه کنید و تفت بدهید. حین تفت دادن کمی دیگر زردچوبه اضافه کنید و رب را نیز اضافه کنید و تفت بدهید. سپس دو لیوان آب اضافه کنید و سیب زمینی و هویج نگینی را اضافه کنید. اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

 

منبع: بیتوته

 

نظر بدهید