طرز تهیه سالاد پلومن؛ باکلاس و رژیمی
آموزش آشپزی

طرز تهیه سالاد پلومن؛ باکلاس و رژیمی

72بازدید

این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.

طرز تهیه سالاد پلومن؛ باکلاس و رژیمی

مواد لازم برای سالاد پلومن :

پیاز قرمز ۱ عدد

شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری

سیر ۴ حبه

سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

سس خردل ۱ قاشق چایخوری

عسل ۱ قاشق چایخوری

سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه به میزان لازم

شاهی ۱۰۰ گرم

کاهو ۱ عدد

سیب ۱ عدد

کرفس ۳ شاخه

تربچه ۸ عدد

کالباس ۸ ورقه

پنیر چدار ۱۰۰ گرم

پنیر بلو چیز ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه سالاد پلومن :

ابتدا ترشی پیاز را تهیه کنید. حلقه های پیاز را در ظرفی ریخته و شکر، سیر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آن ها بریزید. آن ها را خوب هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده می کنید، حداکثر برای ۱ ساعت، آن را کنار بگذارید.

 

برای تهیه سس سالاد، سس خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.

 

برای تهیه سالاد، شاهی، کاهو، سیب، کرفس و تربچه را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.

 

تکه های کالباس، پنیرها و ترشی پیاز را روی سالاد قرار دهید و آن را سرو کنید.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد پلومن:

پیاز را پوست بگیرید و آن را نازک حلقه حلقه کنید.

برگ های شاهی، کاهو را جدا کنید.

 

وسط سیب را جدا کنید و سیب را ریز خرد کنید.

کرفس و تربچه ها را نازک ورقه ورقه کنید.

 

کالباس را خرد کنید.

پنیر چدار را با پوست کن ورقه ورقه کنید. بلو چیز را مکعبی خرد کنید.

 

منبع : ashpazbashy.com

نظر بدهید