طرز تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته
آموزش آشپزی

طرز تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته

60بازدید

طرز تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته

غذاهای بنفش، دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان های قوی هستند. برخی از آنتی اکسیدان های اصلی شامل فلاونوئیدها، پلی فنول ها و آنتوسیانین ها می باشد که همه این مواد دارای فواید زیادی برای سلامتی هستند مثلا به کنترل دیابت، کاهش میزان کلسترول، کاهش التهاب و حفظ عملکرد مغز با افزایش سن، کمک می کنند. نگاهی به رژیم غذایی تان بیاندازید، آیا هیچدام از این غذاها و خوراکی های بنفش در لیست غذایی تان وجود دارد؟

طرز تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته

مواد لازم برای سالاد لبو و کلم قرمز پخته :

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

پیاز متوسط خردشده یک عدد

سیر له شدهیک حبه

شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری

کلم قرمز متوسط خردشده یک عدد

لبوی متوسط خردشده یک عدد

برگ یا پودر آویشن به مقدار لازم

سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری

جعفری تازه خردشده یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه سالاد لبو و کلم قرمز پخته :

دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغن را در یک قابلمه گرم کنید و پیاز‌ها را ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سیر و شکر را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر سرخ کنید.

 

مواد سرخ شده را با کلم، لبو، آویشن، سرکه بالزامیک و ۱۰۰ میلی لیتر آب را ترکیب کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت ۲ ساعت در فر بپزید تا نرم شوند، در این حین گاهی آن ها را هم بزنید.

 

با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

 

منبع : bartarinha.ir

 

نظر بدهید