طرز تهیه سالاد سیب زمینی
آموزش آشپزی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی

83بازدید

سالاد یکی از بهترین پیش غذاها برای کسانی است که رژیم لاغری دارند. در بین تمامی سالادها، سالاد سیب زمینی یکی از خوش طعم ترین آنهاست.

 

مواد لازم برای سالاد سیب زمینی :

سیب زمینی : 500 گرم

ژامبون خردکرده : 150 گرم

روغن مایع : 1 قاشق سوپخوری

جعفری ساطوری کرده : 50 گرم

پیازچه ی خردکرده : 10 ساقه

نمک و فلفل : به میزان لازم

خیارشور خردکرده : 100 گرم

زیتون سبز و سیاه بدون هسته و حلقه ای خردکرده : 100 گرم

خامه ی ساده : 50 میلی لیتر

سس مایونز : 100 گرم

 

طرز تهیه سالاد سیب زمینی :

سیب زمینی را آب پز کنید و تا سرد نشده، پوست آن را بگیرید. آنگاه پس از خنک شدن، به شکل حبه‌ای خرد کنید.

ژامبون را در روغن تفت دهید. سپس در کاسه ی مناسبی، جعفری، پیازچه، سیب زمینی، ژامبون، نمک، فلفل، خیارشور و زیتون را با هم مخلوط سازید.

اینک خامه و مایونز را نیز بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. حالا سالاد را یک ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.

اکنون سالاد آماده را در ظرف مناسبی برای پذیرائی بریزید و تزئین نمائید.

 

 

نظر بدهید