طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو
آموزش آشپزی

طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو

96بازدید

طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو  یک سالاد جدید و خوشمزه

طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو

مواد اولیه برای ۳ نفر :

ذرت ۱ لیوان
کاهو ۱ بوته
گوجه فرنگی ۲عدد
پیازچه ۱ عدد
سس مایونز به میزان لازم
ماست چکیده به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
شکر به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه :

جهت تهیه سالاد ذرت و کاهو ابتدا ذرت را با مقداری آب، نمک و روغن خوب بپزید. برگ های کاهو را جدا کنید و خوب بشویید سپس خرد کنید ، داخل گوجه فرنگی ها را خارج کرده و آنها را فیله کنید و بعد ریز خرد کنید.

پیازچه را بصورت ریز و ساطوری خرد کنید سپس تمام این مواد را با ذرت مخلوط نمایید.

سس مایونز را با مقدار دلخواه ماست چکیده، آبلیمو، نمک و فلفل و شکر مخلوط کرده و روی سالاد بدهید نوجه داشته باشید که سس باید در حدی باشد که کاملا سالاد را بپوشاند.

نکات:
در صورتی که از کنسرو ذرت استفاده میکنید توجه کنید شیرین نباشد و اگر شیرین بود مقدار بیشتری نمک به سس افزوده و یا شکر را از سس حذف کنید.

این سالاد را به همراه خیارشور و فلفل دلمه ای تزیین کنید.

میتوانید به این سالاد تن ماهی ، نخود فرنگی و هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید اضافه کنید.

نوش جان .

 

منبع :تصویر زندگی

نظر بدهید