طرز تهیه رول ژامبون پنیرى
آموزش آشپزی

طرز تهیه رول ژامبون پنیرى

127بازدید

رول ژامبون پنیرى پدیده اى پنیرى با طعم عالى و ظاهرى دل انگیز مناسب براى جشن ها ترکیبى استثنایى از لایه هاى پنیر و ژامبون

طرز تهیه رول ژامبون پنیرى

طرز تهیه :

تعدادى نان تست که با چاقو لبه هاشو جدا کردم و با وردنه روشو صاف کردم یه لایه پنیر خامه اى روش مالیدم (فرقى نمیکنه چه مارکى) بعد یه لایه پنیر ورقه اى چدار روش گذاشتم و یه لایه ژامبون (میتونید بنا به ذائقه از فیله ى مرغ هم استفاده کنید) دوباره یه لایه پنیر چدار سپس اونو رول کردم داخل ورق آلومینیومى پیچیدم و به مدت ١۵دقیقه داخل فریزر قرار دادم اینکار به رول موندنش کمک میکنه .
روله اى فریز شده رو از داخل فویل در آوردم بعد توى تخم مرغ و مخلوط آرد سوخارى و جعفرى خرد شده غلتوندم و داخل تابه کمى روغن سرخشون کردم و روى دستمال مخصوص قرار دادم روغن اضافه ش گرفته بشه .

نوش جان .

منبع : insta:@fatima_moeni

نظر بدهید