طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون
آموزش آشپزی

طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

98بازدید

در این مطلب طرز تهیه یک غذای خوشمزه و لذیذ را آموزش خواهیم داد. رول سوخاری مرغ و ژامبون یک پیشنهاد عالی برای مهمانی و وعده های غذایی شما است.

طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

مواد لازم برای رول سوخاری مرغ و ژامبون :

فیله مرغ 3 عدد

ژامبون 3 ورقه

پنیر چدار 3 ورقه

تخم مرغ (کمی زده شده) یک عدد

پودر سوخاری 2 پیمانه

روغن برای سرخ کردن

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم

سیر (له شده) 2 حبه

پاپریکا به مقدار لازم

 

طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون :

با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.

 

روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.

 

سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

 

منبع : bartarinha.ir

 

نظر بدهید