طرز تهیه دمنوش گل سرخ
آموزش آشپزی

طرز تهیه دمنوش گل سرخ

1.42Kبازدید

طرز تهیه دمنوش گل سرخ (رزچای)

خواص چای گل سرخ

⇐ دمنوش گل سرخ موجب افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها شده و ریه‌ها را تقویت می‌کند از این رو برای افرادی که بدنی ضعیف دارند و از مصونیت کمی برخوردارند مفید است. این دمنوش عوارض و نشانه‌های سرماخوردگی، آنفلوآنزا، زکام و گرفتگی‌های برونشی را از بدن دور می‌کند.
⇐ دمنوش این گیاه بوی بد دهان را رفع می‌کند.
⇐ همچنین چای گل سرخ برطرف کننده نفخ معده است.
⇐ تقویت کننده و برطرف کننده ناراحتی های ریه، کلیه و تپش شدید قلب است.

طرز تهیه دمنوش گل سرخ

آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۲۰ دقیقه

مواد اولیه :

گل محمدی (بصورت خشک شده)۱ قاشق غذاخوری
چای سیاه یا چای سبز ۱ قاشق غذاخوری

دمنوش گل سرخ – رز چای میشه اسمش رو گذاشت “عاشقونه ترین چای جهان “
اگه قرار باشه یه مارک برای عاشق ها درست کنیم، اون مارک یا یه قلب سرخه یا یه شاخه گل رز. این گل خوشگل و خوشبو رو می‌شه نوشید. چای گل رز عطر ملایمی داره و خاطره همه روزهای عاشقانه‌تون رو زنده می‌کنه.

گل رز بومی ایران، که به گل محمدی معروفه خیلی برای تهیه این چای مناسبه، اما می‌تونید از هر نوع و رنگ این گل برای تهیه “رز چای” استفاده کنید.

طرز تهیه دمنوش گل سرخ

یک قاشق غذاخوری گل سرخ را به همراه یک قاشق غداخوری چای سیاه یا چای سبز را در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه ریخته به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم کنید و یا میتوانید فقط از گیاه گل سرخ استفاده کرده و مقدار بیشتری از آن را دم کنید.

اگه برای شیرین کردن چای از عسل استفاده کنید، مزه بهتری رو خواهید چشید.
“رز چای” می‌تونه همه لحاظات عاشقانه میلیون‌ها آدم رو تو یه فنجون جمع کنه و لذت نوشیدن یک چای گرم رو چند برابر کنه.

منبع : سوران

نظر بدهید