طرز تهیه دسر بوراتوس
آموزش آشپزی

طرز تهیه دسر بوراتوس

312بازدید

دسر بوراتوس یک دسر خوشمزه و مجلسی است که از پنیر خامه ای، بستنی، شیر، دنت و ژلاتین درست می شه و برای فصل گرما بسیار مناسب است.

طرز تهیه دسر بوراتوس

مواد لازم :

شیر ٢ لیوان

پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ٢۰۰ گرم

بستنی ۱ لیوان

دنت ٢ قوطی

شکر ۵۰ گرم

پودر ژلاتین ٣ قاشق غ

آب نصف لیوان

وانیل ۱/٣ قاشق چ

طرز تهیه :

پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و داخل مکروویو میزاریم یا روی بخار آب بن ماری میکنیم تا شفاف بشه . شیر , شکر و بستنی رو روی حرارت میزاریم تا شکر ذوب بشه . صبر میکنیم تا خنک بشه . پنیر رو خوب یکدستش میکنیم و همراه با وانیل , دنت و ژلاتین حل شده , به مواد اضافه میکنیم . قالب رو با روغن مایع ( کنجد , آفتابگردون یا زیتون ) چرب میکنیم و موادو داخلش میریزیم . برای ۴_۵ ساعت داخل یخچال میزاریمش و بعد کناره های دسرو آزاد میکنیم و داخل ظرف سرو برمیگردونیم .
_میتونید بجای دو لیوان شیر از ۱ لیوان استفاده کنید که در این صورت ٢ قاشق غ پودر ژلاتین کافیه .
_شیرینی دسر رو قبل از ریختن تو قالب بچشید . شیر و پنیر شیرین نیستند به همین خاطر استفاده از ۵۰ گرم شکر لازمه . ولی اگر خیلی کم شیرین میپسندید , شکر رو حذف کنید .
_پنیر ماسکارپونه بر خلاف پنیر خامه ای بی نمکه . بسته به ذائقه تون از هرکدوم استفاده کنید .
_من از دنت بیسکوییتی استفاده کردم

 

منبع: ashpazi.mojallal

نظر بدهید