طرز تهیه خورش لوبیا ارومیه
آموزش آشپزی

طرز تهیه خورش لوبیا ارومیه

210بازدید

خورش لوبیا ارومیه ای یک خورش محلی که جزو غذاهای معروف و خوشمزه شهر ارومیه است .

طرز تهیه خورش لوبیا ارومیه

مواد لازم برای خورش لوبیا ارومیه :

لوبیا چیتی 170 گرم

روغن مایع به میزان لازم

گوشت مغز ران یا ماهیچه 400 گرم

پیاز داغ 2 قاشق سوپخوی

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

آب جوش 4 پیمانه

بادمجان سرخ کرده 4 عدد

گوجه فرنگی حلقه ای خرد کرده 2 عدد

غوره 40 گرم

آبغوره 50 میلی لیتر(حدود 1/4 پیمانه)

زعفران حل کرده 2 قاشق سوپخوری

سیب زمینی خلالی 2 عدد متوسط

 

طرز تهیه خورش لوبیا ارومیه :

ابتدا لوبیا را بخیسانید، کمی روغن، در قابلمه ای مناسب بریزید و روی گاز قرار بدهید. آن گاه گوشت و پیاز داغ را اضافه کنید و تفت بدهید. حالا فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را افزوده و 2 دقیقه دیگر تفت بدهید. سپس لوبیا و آب جوش را هم درون خورشت بریزید و روی حرارت ملایم بپزید.

 

اکنون بادمجان، گوجه فرنگی، غوره، آبغوره، نمک و زعفران را بیفزایید و بگذارید خورشت جا بیفتد. در این میان سیب زمینی ها را سرخ کنید و موقع سرو روی خورشت بریزید و نوش جان کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

نظر بدهید