طرز تهیه تاکو ماهی
آموزش آشپزی

طرز تهیه تاکو ماهی

230بازدید
طرز تهیه تاکو ماهی مکزیکی، دستور پخت یک غذای بین المللی خوشمزه و خاص که می تواند در لیست غذاهای سالم و رژیمی نیز قرار بگیرد.

طرز تهیه تاکو ماهی

مواد لازم برای تاکو ماهی :

کلم (رنده شده) ۱/۲ پیمانه

فلفل قرمز خرده شده ۱ عدد

هویج رنده شده ۱/۲ پیمانه

نان تورتیلا یا پیتا ۸-۶ عدد

نمک ۱/۲ قاشق چایخوری

آرد کامل ۱/۳ پیمانه

روغن سرخ کردنی ۲ قاشق غذاخوری

پودر فلفل چیلی ۱ قاشق چایخوری

سس مایونز ۱/۲ پیمانه

لیمو ترش ۳ عدد

ماهی تیلاپیا ۴۵۰ گرم

 

طرز تهیه تاکو ماهی :

ماهی را بشویید و خشک کنید.

برای تهیه سس لیمو، آب لیموها را بگیرید و داخل کاسه بریزید، مایونز و پودر چیلی را به آن اضافه کنید. ۱/۳ پیمانه از سس را در کاسه ای دیگر بریزید.

 

در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. در یک بشقاب گود آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. ماهی ها را داخل آرد بزنید و سپس داخل روغن سرخ کنید. برای هر طرف ۲ تا ۴ دقیقه کافی است.

 

نان های پیتا را باز کنید، ماهی، کلم، هویج و فلفل را داخل نان ها بگذارید. روی آنها سس بریزید و سرو کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

نظر بدهید